Prop de dues-centes persones van col·laborar en la quarta Festa Solidària de Súria, que es va celebrar a les pistes de l'escorxador. En el transcurs de l'acte es va fer una crida a participar en les accions solidàries que es portin a terme per donar suport a les persones més desfavorides.

L'organització de la Festa Soliedària va anar a càrrec de l'Associació de Voluntaris de Súria, amb la col·laboració de l'Ajuntament i diverses entitats surienques. La regidora de Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Carme Besa, hi va parlar sobre les diferents línies d'actuació de l'Associació de Voluntaris de Súria, desenvolupades amb la col·laboració de l'Ajuntament i de Càritas Parroquial: Aliments Súria, Infants Súria i les accions d'acompanyament i suport a la gent gran.

Carme Besa va expressar l'agraïment a totes les persones que participen en aquestes línies d'actuació de forma «voluntària i desinteressada». La regidora surienca també va fer un esment a la difícil situació dels refugiats del món, especialment als desplaçats per la guerra de Síria.

En el transcurs de l'acte, va intervenir el director de Càritas Manresa, Jaume Espinal, que va proposar un model de solidaritat que «deixi l'assistencialisme i acompanyi les persones» a sortir de la precarietat. Segons Jaume Espinal, és necessari «denunciar tot allò que no estigui bé» i treballar en col·laboració amb els altres per tal que les accions solidàries siguin més efectives.

Les actuacions de la Festa Solidària van anar a càrrec del grup musical surienc Suriako's, del mag Gerard Revuelta i del mo