Súria s'adhereix a la reivindicació dels salaris per sobre de mil euros

Segons l'Ajuntament, actualment tots els salaris de la plantilla municipal superen el mínim exigit

05.10.2016 | 18:40

L'Ajuntament de Súria s'ha afegit a la iniciativa ciutadana d'àmbit català que reclama que els salaris del personal al servei del consistori no siguin inferiors a mil euros mensuals durant aquest mandat. La proposta va ser aprovada per 8 vots a favor (CiU, ERC i aiS) i 5 abstencions (GIIS i PSC) en el darrer ple municipal ordinari.

La moció d'adhesió a la campanya va ser presentada pel grup municipal d'ERC, amb l'adhesió dels grups municipals de CiU i aiS. Segons el text de la moció, l'objectiu d'aquesta iniciativa és avançar cap a l'establiment d'un salari digne per a totes les persones que treballen al nostre país. Segons fonts del consistori, actualment els salaris de totes les persones que formen part de la plantilla municipal ja es troben per sobre d'aquesta quantitat, però el compromís expressat en el dictamen també s'aplicarà a les incorporacions de personal que es puguin produir durant l'actual mandat.

L'Ajuntament informarà les empreses col·laboradores i licitadores sobre l'adopció d'aquest acord. També es comunicarà la decisió del ple municipal a l'associació Anem a Mil com a promotora de la campanya, als grups parlamentaris catalans i a les entitats municipalistes de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema