Maria Dolors Lleixà despatxava especialment feliç aquest divendres al matí al supermercat Suma que regenta i porta amb la seva família al carrer Badalona de Navarcles. Havia alçat la persiana amb una molt bona nova. El seu establiment havia donat el primer premi del sorteig de dijous de la Loteria Nacional. La terminal que té instal·lada al costat de la caixa ha estat la 'mà' de la fortuna que ha portat fins al municipi el número afortunat: el 44.333. No se sap quina quantitat ha repartit, però tot apunta que es tracta d'un dècim, i per tant d'un afortunat, a qui la sort li haurà deixat 30.000 euros.

«Encara que només sigui un dècim, avui estem molt feliços en aquest establiment, perquè sempre podrem dir que hem donat un primer premi de la loteria. En quinze anys que fa aproximadament que en venem, és el primer premi gros que donem, i això està molt bé», subratllava Maria Dolors Lleixà sense deixar ni un moment de desatendre la clientela, igual que el seu marit, Ramon Gangonells, i la seva filla, Cristina. De fet, a cada comprador que entrava el primer bon dia era donar-li la bona nova: «hem donat el primer premi de la loteria!», exclamava.

Lleixà valorava que molt probablement el premi haurà recaigut en un navarclí, i fins i tot en algú del barri, ja que el seu establiment atent sobretot clientela local. També concretava que la majoria de clients que compren loteria a través de la terminal els sol·liciten números a l'atzar, però que també hi ha «qui en busca de molt concrets». A primera hora del matí també havia rebut la trucada de la titular de l'administració de loteria de Navarcles per felicitar-la per haver repartit la sort.