El primer premi de la Loteria Nacional de Dijous toca al supermercat Suma de Navarcles

El número guanyador és el 44.333 i per cada euro jugat toquen 10.000 euros

25.11.2016 | 11:58
Els responsables del supermercat Suma, Ramon Gangonells, Maria Dolors Lleixà i la filla, Cristina Gangonells, davant el terminal electrònic

Maria Dolors Lleixà despatxava especialment feliç aquest divendres al matí al supermercat Suma que regenta i porta amb la seva família al carrer Badalona de Navarcles. Havia alçat la persiana amb una molt bona nova. El seu establiment havia donat el primer premi del sorteig de dijous de la Loteria Nacional. La terminal que té instal·lada al costat de la caixa ha estat la 'mà' de la fortuna que ha portat fins al municipi el número afortunat: el 44.333. No se sap quina quantitat ha repartit, però tot apunta que es tracta d'un dècim, i per tant d'un afortunat, a qui la sort li haurà deixat 30.000 euros.

«Encara que només sigui un dècim, avui estem molt feliços en aquest establiment, perquè sempre podrem dir que hem donat un primer premi de la loteria. En quinze anys que fa aproximadament que en venem, és el primer premi gros que donem, i això està molt bé», subratllava Maria Dolors Lleixà sense deixar ni un moment de desatendre la clientela, igual que el seu marit, Ramon Gangonells, i la seva filla, Cristina. De fet, a cada comprador que entrava el primer bon dia era donar-li la bona nova: «hem donat el primer premi de la loteria!», exclamava.

Lleixà valorava que molt probablement el premi haurà recaigut en un navarclí, i fins i tot en algú del barri, ja que el seu establiment atent sobretot clientela local. També concretava que la majoria de clients que compren loteria a través de la terminal els sol·liciten números a l'atzar, però que també hi ha «qui en busca de molt concrets». A primera hora del matí també havia rebut la trucada de la titular de l'administració de loteria de Navarcles per felicitar-la per haver repartit la sort.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Un tast d'olis del Bages a la festa Alícia't
La cuina sana es fa seva la festa d'Alícia't

La cuina sana es fa seva la festa d'Alícia't

Món Sant Benet atrau un públic familiar i amant de la gastronomia

La segona edició de Benvinguts a Pagès arriba amb unes 150 propostes a la Catalunya Central

Les comarques centrals també s'apunten a la segona edició de Benvinguts a...

Sant Vicenç celebra demà el tradicional aplec a l'ermita de Vallhonesta

L'ermita de Sant Pere de Vallhonesta de Sant Vicenç acollirà demà l'aplec que...

El mercat dels dissabtes a la plaça de la Pau de Sallent diu adéu a l'última parada

El mercat dels dissabtes a la plaça de la Pau de Sallent diu adéu a l'última parada

Josep Guàrdia ha posat fi a un negoci de tres generacions, com a únic venedor que encara hi quedava

Enllaços recomanats: Premis cinema