Castellbell i el Vilar estrena el proper mes de febrer un nou servei d´assessorament mensual per als joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil. L´Ajuntament de Castellbell i el Vilar s´ha acollit al servei d´atenció que s´ofereix des del Consell Comarcal del Bages i comptarà amb la presència de la tècnica del programa un cop al mes. El Programa de Garantia Juvenil pretén reduir l´atur dels joves d´entre 16 i 29 anys i darrerament ha simplificat els tràmits d´inscripció per facilitar que el col·lectiu jove que ni estudia ni treballa s´hi apunti. Els joves que s´hi acullen poden beneficiar-se d´una oferta de formació àmplia i les empreses que els contracten opten a importants bonificacions. La primera visita a Castellbell i el Vilar serà el proper 17 de febrer.

Assessorament i entrevistes

El servei consistirà en un assessorament personal als joves del municipi per ajudar-los a trobar feina i també seran entrevistats per la tècnica que coordina el programa al territori. El servei, coordinat des de l´Oficina Jove del Bages, comptarà amb la col·laboració del Servei Local d´Ocupació de Castellbell i el Vilar i l´àrea de Joventut del propi consistori.

Totes les persones joves interessades poden contactar per rebre l´assessorament i demanar hora a través del telèfon 619 142 752 (Whatsapp i telèfon), per mail a garantiajuvenil@ccbages.cat o bé a través del Servei local d´ocupació de Castellbell i el Vilar (93 828 38 62).