El Pla Director Urbanístic de la Mineria del Bages deixa clar que el runam de Súria, el del Fusteret, serà el darrer dels dipòsits on s'abocarà, i ja hi ha uns límits establerts, tot i que aquests encara donen marge i es calcula que seran al voltant d'una dècada i mitja de vida activa.

El pla especifica que la superfície actual del runam del Fusteret és de 33,13 hectàrees (3 corresponen al camí perimetral i a la bassa de lixiviats), però també que hi ha «una reserva per a la futura ampliació del dipòsit situada en sòl no urbanitzable, al sud-est de l'actual dipòsit, a la vall de Camprubí», amb una superfície «d'11,59 hectàrees i 2,24 de camí perimetral i bassa de lixiviats». Per tant, aquest dipòsit té marge per créixer un terç més del seu perímetre actual.

En el PDU aprovat inicialment el 26 d'octubre passat també s'estableix que aquesta muntanya artificial té un límit de creixement en alçada fins als 475 metres sobre el nivell del mar. La cota actual més alta està situada en uns 455 metres. Es calcula que hi ha un marge d'entre 16 i 18 anys per seguir abocant al Fusteret.