L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha finalitzat aquesta setmana les tasques de redistribució dels diferents contenidors que hi ha a la zona del Punt Verd, en ple nucli urbà, per mirar d'optimitzar l'espai i guanyar-ne per a aparcament.

En concret, s'ha instal·lat un tancament de fusta per al Punt Verd del carrer Vilaseca. Amb aquesta actuació s'ha aconseguit un doble objectiu; d'una banda, s'ha millorat l'aspecte visual que fins ara oferia aquest espai, i de l'altra, s'ha aprofitat la intervenció per dur a terme una redistribució dels diferents contenidors que hi ha col·locats, s'ha disminuït la superfície ocupada i s'ha recuperat una plaça d'aparcament en aquesta zona.

El Punt Verd de Sant Joan de Vilatorrada és un espai habilitat expressament per l'Ajuntament on es pretén acostar la recollida selectiva de fraccions que fins ara només es podien gestionar a través de la deixalleria municipal o el servei de recollida de voluminosos a la porta dels domicilis, com són els residus d'aparells elèctrics i electrònics i els residus voluminosos.

En aquest punt també s'hi troben contenidors de totes les fraccions de recollida selectiva per tal de facilitar el reciclatge als veïns i veïnes de la zona.