Cal Carrera podria entrar en servei com a equipament cultural per Corpus, que enguany s'escau a mitjan mes de juny, amb la representació del retaule dels Embotits, que organitza la Coral Nova Harmonia per la festa de les Enramades.

Aquesta és la intenció de l'Ajuntament (i de la coral), que preveuen tenir a punt les instal·lacions per a la seva estrena per Corpus. L'obra civil ja fa temps que està feta, i ara hi ha pendent d'acabar de condicionar els interiors, amb auditori i sala polivalent, on hi haurà una grada telescòpica, cadires apilables i carros de transport, i que es completarà amb l'equipament audiovisual i escènic.

En aquests moments «estem pendents que ens portin les cadires», i d'acabar d'adequar la part de la il·luminació i l'escenari, explica l'alcalde, David Saldoni, que confia que podrà estar a punt per acollir la representació del Retaule el proper mes de juny. Diu que «ja es veurà» si les properes edicions de l'obra també es faran aquí: «ja ho decidirà la coral».

Paral·lelament, l'Ajuntament està buscant una data per a la inauguració oficial, que tot i la seva estrena per Corpus, es deixaria per a més endavant. Possiblement serà pels volts de la Festa Major de Sallent, al setembre.