Sant Fruitós acondiciarà les parades de bus de la carretera de Vic i del Raval

15.07.2017 | 00:02

L'Ajuntament de Sant Fruitós millorarà la qualitat de les parades de bus que es troben a la carretera de Vic i del Raval. Els canvis se centren en el desplaçament d'una parada i en la instal·lació de marquesines per resguardar les persones de la pluja en alguns punts. Aquesta proposta de millora de mobilitat pública és inclosa en el programa electoral de l'equip de govern per tal de ser desenvolupada durant el 2018.

La principal modificació que es realitzarà serà el canvi d'ubicació de la parada d'autobús de la carretera de Vic, situada davant del restaurant Klam, per tal de millorar la mobilitat a peu en aquest punt i oferir més comoditats als veïns. La parada actual és en un tram de vorera força estreta i això provoca que en les hores de més afluència de viatgers el pas per aquest punt es faci difícil. Per aquest motiu, el consistori situarà la parada uns metres més endavant, en concret a la plaça de l'Ajuntament, on l'amplada de la vorera és adequada per al pas dels vianants.

L'altra millora que es farà serà en la instal·lació de marquesines tant a les dues parades de la carretera de Vic, a l'altura de l'ajuntament, com a les dues parades que hi ha ubicades al Raval. La col·locació d'aquestes cobertures lleugeres de vidre, damunt de les parades d'autobús, protegiran del sol i de la pluja els veïns mentre esperen l'arribada del transport públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema