Amb la plaça Major plena de gom a gom, Moià va tornar a exhibir ahir a la tarda el seu millor folklore amb les danses tradicionals en la vuitena edició de la mostra de cultura popular.

La vetllada va començar amb el ball de veguers de Sant Joan que van interpretar 6 parelles abillades amb el vestuari folklòric adequat. Tot seguit una colla triada de sardanistes va fer una interpretació lliure d'una sardana puntejada. En acabat, va ser el torn d'un vals jota i del tradicional i popular ball de rams, que van interpretar magistralment una colla de parelles de gent gran de Moià. La mostra es va acabar amb la ballada dels gegants de Moià, acompa-nyats dels gegants prehistòrics, el Toll i laTeixonera, que ja han complert 10 anys. Totes les actuacions van ser interpretades per la cobla Sabadell.

La mostra de cultura popular és una de les activitats més arrelades en la recta final de la Festa Major de Moià, que avui continua amb els actes d'homenatge a la gent granbi la 112 edició de la festa de l'arbre fruiter, que tindrà el punt àlgid amb la plantada de les 7.