L'Ajuntament de Sallent preveu obrir properament un pla de subvencions destinades a la rehabilitació d'habitatges al barri de la Riba del Llobregat. Així ho va decidir el consistori en el darrer ple municipal, que va aprovar inicialment les bases que regiran aquesta proposta.

L'objectiu de les subvencions és afavorir l'ús residencial d'aquesta zona propera al riu fent habitables els edificis, ja sigui assegurant-hi l'accessibilitat per a persones amb problemes de mobilitat reduïda, millorant l'estètica, o bé tornant a posar al mercat els edificis abandonats.

Els requisits per poder accedir als ajuts es concretaran en les bases de la proposta, que es podran consultar properament al tauler d'anuncis de la pàgina web de l'Ajuntament.

De tota manera, es preveu que siguin subvencionables les actuacions que vagin destinades a aconseguir l'adequació o la millora constructiva, estructural, funcional i d'habitabilitat de les edificacions. Això inclou la supressió de barreres arquitectòniques, la rehabilitació de cobertes o façanes, la millora de les instal·lacions comunes, o bé obres que garanteixin la seguretat, i que possibilitin l'obtenció de la cèdula d'habitabilitat.