04 de abril de 2018
04.04.2018

Cal Serra de Navàs rep un certificat per la seva oferta saludable de plats cuinats

L'objectiu de l'acreditació Amed és promoure la salut a través de l'alimentació mediterrània

04.04.2018 | 17:10
Moment del lliurament.

L´establiment de Navàs Cal Serra ha rebut el certificat Amed, que l´acredita com a establiment de restauració que ofereix als seus clients una varietat de plats cuinats basats en la dieta mediterrània, tant pel que fa als ingredients com a l´elaboració.

L´Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), en el marc del Pla interdepartamental de salut pública (PINSAP), dinamitza i destaca el programa Amed com a iniciativa pionera a l´Estat amb l´objectiu de promoure la salut a través del foment de l´alimentació mediterrània i del consum de fruita fresca entre la població.

Cal Serra, ja des de fa temps, ofereix als seus clients una varietat de primers i segons plats cuinats. Amb aquesta acreditació es vol reconèixer la tasca diària que fan en favor de la salut dels seus clients.

Avui, 4 d´abril de 2018, la cap del Servei de Salut Pública del Bages, Ester Ibáñez, ha fet entrega de l´acreditació a la propietària de l´establiment, Mercè Parcerisa.

L´acreditació Amed

L´objectiu de l´acreditació Amed és promoure la salut a través de la millora del´oferta, la identificació i la visibilització d´establiments de restauració que donen valor a l´alimentació mediterrània.

Juntament amb l´acreditació, es lliuren els adhesius identificatius que, posats en lloc visible, informen els usuaris que l´establiment està compromès amb la dieta mediterrània.

Actualment, a la Catalunya central, hi ha 46 establiments que tenen l´acreditació Amed, amb capacitat per atendre 4.470 comensals; en total a Catalunya, hi ha 605 establiments, repartits en 143 municipis, que poden oferir menús mediterranis a 92.761 comensals, diàriament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema