Sant Salvador de Guardiola ha inaugurat el nou centre de dia que ja va posar en funcionament fa unes setmanes. Per a l'estrena oficial, l'Ajuntament ha volgut esperar a la Festa dels Avis, que s'ha celebrat aquest cap de setmana coincidint amb els actes de Sant Marc.

El nou equipament substitueix l'antic centre de dia que hi havia ubicat a la Masia del Calvet als afores del poble, de manera que apropa el servei al centre del poble. Les noves dependències s'han habilitat aprofitant una part de l'edifici de l'escola bressol Dentetes que no s'utilitzava (a tocar del CAP i el Casal de la Gent Gran), i a més a més, s'ha fet una ampliació. Això permet concentrar tot el servei en un espai al mig del poble i de planta baixa, de manera que s'adequa molt millor a les necessitats dels seus usuaris, amb uns accessos sense barreres arquitectòniques. I és que la Masia del Calvet tenia habilitada com a centre de dia la primera planta de l'edifici.

El centre de dia de Sant Salvador té capacitat per a 30 places (25 de les quals són concertades), tot i que ara per ara no s'ocupen completament.