L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha iniciat un projecte de participació ciutadana destinat a les dones del municipi amb el nom Consell de Dones Sàvies. L'objectiu principal és que aquest grup femení debati sobre temes que pensen que són importants per a la localitat i la vida dels veïns.

El grup de debat serà format per unes 25 dones d'entre 45 i 60 anys. Segons explica la regidora de la Dona, Carol Rodrigo, "amb aquesta iniciativa volem copsar reflexions, no només sobre la població femenina o de temes concrets de l'administració, sinó de tot allò que elles percebin que pugui afectar el municipi". La regidora pensa que les dones de mitjana edat "són un col·lectiu interessant des del punt de vista familiar". També afirma que "tot i que anem de bòlit, hi ha temes que ens afecten a tots i sobre aquests temes ens falten posicionaments". "Amb aquest consell, encara que tot seran opinions personals, reflectiran el que pensen els veïns", expressa.

El projecte durarà 9 mesos. El consell es reunirà un cop el mes i de les reunions es farà un treball amb reflexions, opinions i propostes, que es publicaran en forma de llibre. Rodrigo diu que "per a la localitat i per al consistori serà un material important". Pensa que "el projecte té un component pedagògic social important perquè hi ha molta gent que té propostes de millora". El 16 de novembre al matí es farà la primera reunió.