Adrià Arqué es va presentar com a nou alcaldable del PSC per a Martorell davant un centenar de militants que omplien el local de l'agrupació. Arqué, després d'agrair el suport mostrat tant per l'executiva local com pels simpatitzants, va fer algunes pinzellades sobre la seva candidatura del maig.

En un acte emotiu, el candidat del PSC va afirmar que "ara és el moment de treballar de cara al poble i mostrar que el PSC és un partit participatiu, que compta amb els ciutadans". Per als socialistes martorellencs, la proposta per a les eleccions municipals del maig és "primer de tot, ser realistes respecte als temps que corren, ja que seran quatre anys de crisi i no seran temps de fer gaires construccions mastodòntiques.

La nostra línia serà tirar endavant les infraestructures bàsiques fent allò que sigui indispensable, però sense renunciar innegociablement al nou hospital ni a la residència geriàtrica, perquè són equipaments necessaris per a Martorell i la comarca". Des del PSC creuen que es necessita una biblioteca nova perquè l'actual ha quedat petita, juntament amb un nou vial per a vianants i bicicletes per unir la Vila amb els altres barris de Martorell "tal com especifica la Llei de barris, que s'ha aplicat desconstroladament", va afegir Arqué.

El cap de llista va fer algunes pinzellades sobre eixos vitals que vol dur a terme, i que seran referents a la campanya del PSC d'aquestes municipals, com és el cas de la joventut, que, segons el socialista, "està oblidada. Martorell necessita vida, i qui n'hi pot donar i n'hi ha de donar és la joventut per mitjà del lleure i la cultura". D'altra banda, des del PSC asseguren que volen ser un govern més pròxim als ciutadans, les entitats i les associacions veïnals, sent alhora responsables i honestos.