El serbi Dejan Musli jugarà aquest diumnege (19 hores i retransmès per Teledeporte) el partit que l'ICL Manresa afronta davant del Barça Lassa però ho farà amb molèsties en un genoll. Segons ha revelat l'entrenador Ibon Navarro, Musli ha estat tractat en els darrers dies per unes molèsties al menisc del genoll esquerre, s'ha perdut algunes sessions d'entrenament i no ha estat fins aquest divendres que s'ha reincorporat a la feina. De tota manera, el tècnic compta amb ell per a un partit que és el número 40 en la història de lliga dels Manresa-Barça, amb un balanç de 27 victòries visitants, 2 empats i 10 triomfs locals, el darrer en el 2009 per un resultat de 122-117 i després de quatre pròrrogues, rècord de la lliga ACB. Xavi Pascual ja era el tècnic del Barça i els únics jugadors que demà repetiran són els dos capitans, Roman Montañez i Juan Carlos Navarro.

L'entrenador de l'ICL, Ibon Navarro, ha explicat que «hem tingut el percanç amb Dejan Musli, dimart passat. Li van xafar el peu en una acció de l'entrenament i el genoll va fer un gest estrany i se'n va ressentir el menisc. Li hem estat fen proves, per evitar riscos, i sembña que podrà estar a punt per al partit». La visita del Barça no ha condicionat la feina en el dia a dia de l'equip però el tècnic matisa que «sabem que aquest és el primer partit d'un equip d'Eurolliga a casa i volem veure quina és la nostra reacció; el que hem fet a fora no ens ha agradat, i esperem haver après. Volem fer el nostre millor partit, fins ara, de la temporada i veure si és suficient per competir contra ells».

El FC Barcelona és l'equip que rep menys punts de la lliga (68) i el Manresa ha tingut un bon to al darrere en les seves dues victòries recents (69 li va fer el Múrcia, 65 el Tenerife). «Per tenir alguna possibilitat de guanyar, ens cal fer una molt bona defensa. Però si només ens centrem en això i no ataquem els pocs punts febles que té el Barcelona, no guanyarem. Farem un 54-62, però perdrem». En referència a l'afició, va demanar que «es vegin més samarretes blanc-i-vermelles a la grada que no pas blaugrana. Entenc que el Baça és el Barça, però que la nostra gent vingui a veure'l i a animar al Manresa». No creu que el partit de semifinals de la Lliga Catalana, a Granollers, on l'ICL Manresa va estar força minuts per davant en el marcador sigui una referència vàlida per al diumenge: «no, perquè a ells els hi faltaven molts jugadors que ara són molt importants; i nosaltres érem pitjor equip que ara».

Sobre la il·lusió que provoca el bon inici de tmeporada manresà i el balanç de 4 victòries i 4 derrotes, Navarro comenta que «trobo lògic que hi hagi alegria però també dic que pel nostre objectiu, quedar.nos a l'ACB, potser el preocupant seria no estar 4-4. Que hi hagi altres equips que estan pitjor no seria cap consol, estaríem amb un problema gros. Per això, tranquil·litat».