Un dels dos cuers de la lliga Endesa, el Movistar Estudiantes, i el pivot nord-americà Diamon Simpson van arribar ahir a un principi d'acord per al retorn del jugador a la competició espanyola, segons va anunciar ahir el club madrileny en un comunicat. Es preveu que Simpson s'incorpori als entrenaments aquesta setmana i que ja estigui a punt pel partit que els madrilenys han de jugar dissabte, a les nou del vespre, a la pista del MoraBanc Andorra.

El jugador interior, de 2,01 metres i 28 anys, ja va defensar els colors del conjunt col·legial la temporada passada, amb mitjanes de 8,9 punts, 4,6 rebots i 10,7 de valoració en 34 partits. En aquest principi de campanya havia actuat a l'Ironi Nes Ziona de la lliga israeliana, on va fer mitjanes de 15,6 punts, 10,7 rebots i 21,3 de valoració mitjana.

Simpson, que ja va sonar que arribaria a Madrid just abans del partit que l'Estudiantes va guanyar a l'ICL Manresa, és la segona incorporació en l'últim mes de l'equip que entrena Sergio Valdeolmillos, després del fitxatge de l'ala txec Pavel Pumprla.