Per segon any consecutiu, Creu Roja i Càritas del Berguedà promouen activitats conjuntes per finançar la campanya de Nadal. L'objectiu és recollir fons per ajudar les famílies més necessitades i "assegurar l'alimentació bàsica a totes les llars del Berguedà i fer que cap infant es quedi sense joguina".

La novetat de la campanya d'enguany és que les dues entitats organitzen un sorteig conjunt. Els voluntaris de Creu Roja i Càritas vendran 2.500 butlletes a un euro cadascuna. Es podrà guanyar vals de compra per valor de 150 euros a les botigues de Berga Comercial; vals per valor de 100 euros per gastar als comerços de l'Associació de Comerciants de Gironella i 60 euros per gastar en un dels establiments d'Hostaleria i Turisme del Berguedà. Cada butlleta té quatre números del 0 al 9.999 i per això la persona que en tingui té quatre opcions d'endur-se el premi. El número guanyador serà el que coincideixi amb les quatre últimes xifres del primer premi de la rifa de Reis del proper 6 de gener.

Les dues entitats han demanat la col·laboració ciutadana per obtenir fons per la campanya de Nadal. "L'educació i la sanitat bàsica estan garantides, però hi ha molts infants al Berguedà que, sense ajudes, no tindran cap joguina la nit de Reis" Els donatius dels compradors de les butlletes contribuiran a pagar la campanya nadalenca d'aquestes entitats socials.