L'embassament de la Baells (Berguedà) està gairebé al 98% de la seva capacitat, segons informa l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Tot i ser la conca menys afavorida per l'episodi de pluges registrat entre el 12 i el 16 de març, les aportacions constants des de capçalera, l'augment de temperatures i el consegüent desgel han afavorit el seu lent però constant increment de reserves. Des de l'inici de l'episodi de pluges fins a l'actualitat, l'embassament ha guanyat 22 hectòmetres cúbics. Els embassaments del Ter (Sau-Susqueda) i la Muga (Boadella), continuen prop del 100% de la seva capacita.

L'embassament de la Baells registra, a dia d'avui, unes reserves que l'apropen al límit de la seva capacitat, segons dades de l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquest pantà ubicat a la comarca del Berguedà està al 97,5%, el que suposa una quantitat de 106,7 hectòmetres cúbics.

La conca del Llobregat va ser la menys afavorida per l'episodi de pluges registrat entre el 12 i el 16 de març, el qual va repercutir de manera més important a les conques del Ter i la Muga. Tot i això, les aportacions lentes però constants des de capçalera, l'increment de temperatures i el consegüent desgel han fet que l'embassament de la Baells hagi anat incrementant les seves reserves.

Aquest fet ha provocat que des de l'inici de l'episodi de pluges de mitjans de març fins a l'actualitat, l'embassament hagi guanyat 22 hectòmetres cúbics d'aigua.

Pel que fa als embassaments del Ter (Sau-Susqueda) i la Muga (Boadella), continuen prop del 100% de la seva capacitat, concretament els del Ter estan a prop del 97% (385,9 hm3) i Boadella es troba al 97% de la seva capacitat (59,2 hm3).