El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà prepara la pedalada popular per al diumenge 28 de setembre i no per al dijous com s'havia anunciat en els díptics informatius de les activitats d'estiu de l'entitat.

Així, coincidint amb la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, el Grup de Defensa ha organitzat, juntament amb l'Ajuntament de Berga, una nova edició d'aquesta pedalada, que enguany celebrarà el desè aniversari. L'objectiu és fomentar entre els ciutadans l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport eficient, net, sostenible i saludable.

El recorregut s'iniciarà a la plaça Viladomat i passarà per la Ronda Moreta, el carrer del Roser arribant a Sant Bartomeu de la Valldan. La tornada serà per la carretera de Solsona, passant pel passeig de la Pau, i pel centre cívic fins a arribar a l'institut Guillem de Berguedà, per enfilar de nou fins al punt de sortida.

Els organitzadors asseguren que la passejada és planera i apta per a tots els públics. L'hora d'inici de l'activitat serà a les 12 del migdia i un cop finalitzada, a la mateixa plaça Viladomat, hi haurà un refrigeri per als participants.