La Coral de Berga canta Mozart al Pirineu

El cor de l'escola de música de la capital berguedana participa al Festival de Música Antiga dels Pirineus

09.07.2015 | 14:04

La Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga, juntament amb l'Orquestra del Teatre Instrumental i sota la direcció de Jordi Sabata, interpretarà aquest cap de setmana el Rèquiem de Mozart de W.A. Mozart en el marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP).

La coral, integrada per més d'una trentena de cantaires, farà dues actuacions. La primera, dissabte 11 de juliol a 2/4 de 10 del vespre a l'església de Sant Vicenç d'Esterri d'Àneu. La segona, l'endemà, diumenge, a les 7 de la tarda a l'església de Mare de Déu de Ribera a la Pobla de Segur.

El Rèquiem de Mozart és un dels pilars de la història de la música occidental. El seu dramatisme, el caràcter operístic i el misteri que envolta el seu encàrrec i la mort del propi compositor durant el procés creatiu, l´han convertida a més, en una de les obres més interpretades de tots els temps.

D´aquesta manera, el Cor de Cambra de l´Escola Municipal de Música de Berga s´enfronta a la última de les obres mestres del geni de
Salzburg, acompanyat per l´Orquestra del Teatre Instrumental, un grup format per joves talents de la música antiga i dedicat des dels seus inicis al repertori del classicisme vienès.

Aquesta és la tercera vegada que la Coral de l'EMMB interpreta el Rèquiem de Mozart i la segona que ho fa col·laborant amb l'Orquestra del Teatre Instrumental, una formació professional especialitzada en música antiga. Per a la coral és la primera actuació al Festival de Música Antiga dels Pirineus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema