ERC va celebrar ahir, 15 de juliol, l'Assemblea de Batlles i Regidors d'ERC del Berguedà. En l'assemblea s'hi tractaren, entre d'altres, els eixos bàsics del Pla Estratègic de treball d'ERC a la comarca i les línies de treball de les diferents secretaries de la nova executiva.

També es va procedir a escollir el candidat d'ERC del Berguedà que es presentarà a la Presidència del Consell Comarcal del Berguedà, que quedarà constituït el divendres 17 de juliol. Finalment, l'Assemblea de Batlles i Regidors va triar com a candidat a Josep Colillas i també va escollir a Eduard Coronado com a Portaveu d'ERC del Berguedà.

ERC del Berguedà, amb 6 consellers al Consell Comarcal després de CDC, amb 7 consellers, vol incidir com a segona força política de forma clara i directa en les estratègies de desenvolupament de la comarca que es marquen des del Consell Comarcal. També vol reforçar i deixar clar el paper del Consell Comarcal del Berguedà a favor del procés sobiranista que es viu ara mateix a Catalunya.