Les berguedanes Anna Alsina i Anna Maria Guijarro formen part de la llista amb la que la Candidatura d'Unitat Popular concorrerà a les eleccions del 27-S. Concretament, l'actual regidora de l'equip de govern a l'Ajuntament de Berga, Anna Alsina, al capdavant de l'àrea de Serveis a les Persones ocuparà el número 26, segons s'ha fet públic al DOGC aquest matí. Per altra banda, Anna Maria Guijarro, regidora de la CUP també a Berga durant els dos darrers mandats hi apareix en la posició 44.

Pel que fa a la candidatura de Catalunya Si que es pot, el Berguedà també hi està representat, tot i que en una posició simbòlica. L'únic regidor que ICV té a l'Ajuntament de Berga, Joan Torres, ocupa el número 70 d'aquesta llista.

Tot i que avui s'han fet oficials tots els noms amb la publicació de les candidatures al DOGC, en els darrers dies s'han conegut els berguedans que formaran part de les llistes per les properes eleccions, tot i que cap d'ells està en posició de sortida, segons les enquestes que s'han publicat en els darrers mesos. L'actual president d'Unió Democràtica de Catalunya al Berguedà, Xavier Güell, serà el número 25 de la llista encapçalada per Ramon Espadaler; la diputada Montserrat Ribera, i ex alcaldessa de Guardiola de Berguedà, anirà el número 43 a la llista de Junts pel Sí; l'ex regidor del PP a Berga i actual president comarcal, Joan Antoni López Noguera ocupa el lloc 20 de la llista; i finalment, Dolors González, ex alcaldessa de Saldes, anirà a la 28a posició de la candidatura del PSC.