La CUP de Berga veu el projecte de Parc de la Natura com un risc

Asseguren que és «impensable» que l'Ajuntament de Berga tiri endavant la iniciativa per «no posar més en risc el bé comú dels berguedans»

27.08.2015 | 15:51

La CUP de Berga veu el projecte del Parc de la Natura com un risc i no com una oportunitat. Així ho ha fet públic la Candidatura d'Unitat Popular a la capital berguedana en un comunicat després de les crítiques rebudes des de diversos grups polítics en els darrers dies.

Com ja va explicar Regió7 en una entrevista amb l'alcaldessa Montserrat Venturós, la CUP considera que el projecte de Parc de la Natura suposa un «risc de l'economia local i comarcal» ja que gira «a l'entorn d'una estratègia uniempresarial, que no sabem cap on es desenvoluparà ni en quina qualitat creixerà». Des del grup de l'esquerra independentista afirmen que «el projecte suposa l'expropiació d'uns terrenys, la seva requalificació i posteriorment treure a concurs públic l'explotació del projecte». En aquest sentit critiquen que l'empresa promotora «només pretén impulsar el projecte però no assumir-ne la gestió ni la inversió».

És per això que creuen que «és impensable que l'Ajuntament tiri endavant un projecte així, que suposa una intervenció urbanística irreversible sense tenir la certesa que el projecte s'acabi realitzant».

No obstant això, l'equip de govern es compromet a fer una nova trobada amb l'empresa promotora per no tancar les vies de comunicació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema