Avià i Casserres finalitzen avui els actes principals de la festa major, que enguany han coincidit en cap de setmana. Les dues localitats del baix Berguedà viuran avui els darrers moments de la celebració amb propostes dedicades especialment als infants.

En el cas d'Avià, les activitats començaran a les 10 del matí a l'escola del poble on podran participar al concurs de dibuix i a la festa de l'escuma. A la tarda, a partir de 2/4 de 6 a la plaça de l'Ateneu, hi haurà l'espectacle infantil amb Moxi i Toxi i el volcà menjacontes. El darrer dels actes serà a la nit, amb el teatre Unes noces plenes de noses a càrrec de l'Agrupació Teatral Avianesa.

Pel que fa a Casserres, les propostes s'iniciaran directament a la tarda. A partir de les 5, a la plaça Santa Maria, es lliuraran els premis del concurs de dibuix infantil i seguidament tindrà lloc l'espectacle de la pallassa Trafàlgar Amunt, avall... i sempre a la plaça? Per acabar la festa, a 2/4 de 8 se celebrarà el ball final de festa major amb Marta Solsona, també a la plaça Santa Maria.