L'equip de govern de TSP- Tots som poble ha convocar dues reunions informatives amb els veïns del municipi de Saldes per tal de complir una de les seves promeses electorals: donar a conèixer l´estat en que es troba l´Ajuntament de Saldes i el que l´equip de govern ha fet fins ara.

La primera reunió va tenir lloc ahir a les 20.30h a la sala de pels de l´Ajuntament de Saldes i la segona tindrà lloc dissabte a les 19h a la mateixa sala de plens. A la reunió d´ahir hi varen assistir uns 20 veïns. Segons l´equip de govern aquestes reunions serveixen per donar a conèixer la situació en la que es troba l´Ajuntament i poder debatre amb els veïns sobre com afrontar els diversos reptes municipals.

Des d´un bon principi, tsp - Tots som poble va decidir crear uns grups de treball per tal de confeccionar el seu programa electoral i aquest grups de treball ara serviran per decidir quins seran els pròxim projectes que han de dur a terme les regidories. A més a més, d´aquest grups

de treball s´està treballant en la creació d´un consell de savis que estarà format per persones de més de 65 anys del municipi que pels seu coneixement i experiència en el territori assessoraran l´equip de govern en diversos projectes i una comissió d´auditoria o control la qual servirà per portar un control de la gestió municipal per part del veïnat.