L´Ajuntament de Saldes vol tornar a editar la revista de Saldes en format imprès i digital aquest pròxim any. Fonts municipals han explicat que l´any 1997 amb Pere Casafont com a alcalde es va editar per primera vegada la revista de Saldes «amb la finalitat de comunicar al poble el que es feia des de l´Ajuntament a més a més de fomentar la cultura entre els habitants del municipi».

Ara ja fa uns anys que no s´edita aquesta revista i des de la regidoria de Comunicació es vol tornar a impulsar la revista. Fonts municipals han explicat que l'objectiu és que «aquesta revista mantingui l´essència dels seus inicis i a l´hora s´adapti a les necessitats de la població actual». Els continguts s'estructuraran de la següent manera: l´entrevista a una persona del municipi, l´apart ´informació municipal amb diferents notícies sobre esdeveniments i actuacions al municipi, projectes de futur, l´apartat cultural que ocuparà una pagina sencera parlant de la zona, la recomanació d´un llibre, propostes d´activitats i llocs a visitar al municipi, l´apartat "Temps era temps..." on es recorden esdeveniments històrics de la zona i l´agenda d´activitats. Cal destacar que la revista serà semestral».

Aquesta nova edició de la revista vol apropar la ciutadania a l´ens local i fomentar la participació en la vida cultural del municipi per part dels habitants. Fent que aquells que ho desitgin puguin escriure en la revista.

Jasmina Prat regidora de Comunicació afirma en un comunicat que «és molt important la reedició d´aquesta revista per tal de transmetre a la població dispersa del municipi de Saldes informació sobre que es fa al nostre municipi i fer-los així partícips de la vida saldenca. Així com, facilitar la informació a aquelles persones que no són usuàries de les noves tecnologies i que volen prendre part en la "vida" del municipi; i a aquelles que per circumstàncies alienes viuen i treballen fora del Saldes també se´ls vol facilitar la edició online de la revista».