Des de l´1 de febrer fins al 15 de març, nou restaurants del Berguedà oferiran menús amb la tòfona com a protagonista. Es tracta d'una nova edició de la campanya gastronòmica de la Cuina de la Tòfona impulsada per Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Tal i com expliquen els seus responsables, la Cuina de la Tòfona del Berguedà «és una de les campanyes gastronòmiques que s´està consolidant amb més força dins del calendari culinari de la nostra comarca, amb la cuina del bolet i la cuina de la caça, que permet configurar un calendari anual de campanyes gastronòmiques basades en productes que s´identifiquen amb el Berguedà.»

En aquesta edició hi participen cinc restaurant, que oferiran menús degustació amb tòfona des dels entrants fins als postres: Restaurant Logos Berguedà de l´Ametlla de Merola, Ca l´Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou de Bagà, Restaurant la Cabana de Berga i Restaurant El Recó de l´Avi de Guardiola de Berguedà. També, hi haurà quatre establiments que participen en aquesta campanya culinària elaborant plats amb tòfona: Restaurant Sala de Berga, Restaurant Cal Pajares a Gironella, Restaurant La Nau del Guixaró i el Restaurant hostal Cal Fuster de Serrateix.