Esquerra Republicana del Berguedà estrena executiva. Ahir a la nit es van escollir els nous membres que estaran al capdavant del partit a la comarca.

Isaac Lozano substituirà a Toni Pérez a la presidència. Complementen l'equip Queralt Fernández, que portarà la Secretaria d´Organització; Marc Rojas, al capdavant de la secretaria de Finances; Eduard Coronado, de la Secretaria de Comunicació; Josep Colillas, que portarà la Secretaria de Política Municipal; Jaume Giménez, que serà el responsable de Relacions Parlamentàries; Albert Xoy, que portarà la Secretaria de Joventut i Marie Kapretz, que serà la resposable de la Dona i Igualtat.

El nou president, ha volgut agrair «de forma extraordinària, l´esforç i treball fet per l´anterior executiva i els seus membres». Lozano ha fet una especial menció al president sortint, en Toni Pérez, «que ha exercit en temps difícils i ha col·laborat en els fantàstics resultats de les passades municipals.»

Lozano ha assegurat que aquest canvi en l'executiva està orientat «a crear i activar des de bon inici les eines que necessitarem per fer un bon servei als nostres conciutadans, tan des dels municipis (ja sigui en oposició o a govern) com des dels diferents nivells on ERC s´està implantant, conseqüència de les darreres eleccions autonòmiques, amb tota seguretat les últimes.»