L'equip de govern de CiU de Gironella assegura que el departament d'Ensenyament començarà les obres de la nova escola pública dins d'aquest mandat. Així ho han assegurat fonts de l'executiu a través d'un comunicat que han penjat a la pàgina del consistori.

Aquest és el compromís que els representants del departament d'Ensenyament van adquirir amb els del consistori gironellenc en una trobada celebrada aquest dimarts i que van fer pública ahir.

Per part del consistori gironellenc, a la reunió hi van participar l'alcalde David Font i el regidor d'Ensenyament Roger Ballús, que es van entrevistar amb el nou director general de centres públics, Lluís Baulenas, "per exposar-li de primera mà la necessitat urgent d'iniciar la construcció de l'escola pública de Gironella, que disposa de projecte executiu completament finalitzat des de la tardor del 2014". Les obres de construcció del nou immoble tenen un termini d'execució de gairebé dos anys. A la reunió esmentada els representants del departament d'Ensenyament "s'han compromès que la construcció de la nova escola pública començarà en l'actual legislatura".

L'alcalde i el regidor van demanar que "sigui aquest 2016 quan es disposi de l'acord de govern i la consegüent dotació pressupostària de l'obra, que supera els 4 milions d'euros". Així com "també la necessitat de delimitar en el temps la licitació i execució de l'obra", un calendari que de moment no existeix.