L'Agència i el col·legi de secretaris de Barcelona signen un conveni de col·laboració

L'acord marc serveix per fer cursos formatius per a càrrecs electes i també tècnics

04.03.2016 | 20:12
Els representants de les dues parts signant el conveni.

L'Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de l'Administració Local de la província de Barcelona han signat, aquest divendres 4 de març, un acord de col·laboració «per seguir treballant per millorar les administracions públiques mitjançant la formació en gestió pública promovent una cultura i uns valors de serveis públics».

El conveni l'han rubricat el president de l'Agència David Font, Maria Petra, presidenta del col·legi i Josep Berdagué, secretari.

Posteriorment s'ha fet entrega del diplomes dels curs en les que han participat una trentena de càrrecs electes i tècnics municipals del Berguedà que han participat a les sessions formatives del curs «Eines per afrontar la legislatura amb èxit».

En aquest curs hi han participat tècnics i càrrecs de diferents municipis berguedans com regidors o alcaldes. S'han realitzat 8 sessions en les que s'han format en seguretat jurídica, tresoreria, innovació, comunicació, modernització del sector públic, energia i sostenibilitat, promoció econòmica i finançament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema