El presidnet de l'Assemblea Nacional de Catalunya, Jordi Sánchez veurà la oprimera tanda de Patum d'aquest dijous de Corpus des del balcó consistorial. No hi serà sol. El conseller de Justícia Carles Mundó, l'acompanyarà igual que la bagenca Adriana Delgado i Marta Rovira, diputades d'ERC.

Al migdia d'aquest Corpus hi han estat presents el director general de Cultura Lluís Puig, el cap de Cultura Popular Icub Francesc Fabregat i l'artista Fermín Muguruza.

Diumenge, el balcó consistorial també acollirà diferents autoritat. Al primer salt hi seran, Carme Forcadell, presidenta del Parlament, el conseller de Cultura Sant Vila, el diputat de Cultura Joan Josep Puigcorbé i el diputat carles Campuzano, diputat de Democràcia i Llibertat (Dil)

Malgrat que enguany el govern de la ciutat ha anunciat que no convidarà més autoritats que les màximes del país (president de la Generalitat, la del Parlament i de la Diputació i les de l'àmbit de la Cultura) els regidors del consistori poden portar dos acompanyants al balcó a més dels seus fills. D'aquí que hi hagi la presència de diferents personalitats