L'alcalde de Gironella, David Font, preveu que a mitjan gener del 2018 s'hagin enllestit els treballs per crear una pista esportiva al barri del Cap del Pla.

La pista és una demanda del veïns de la zona. Al seu dia, el govern de CiU «ens vam comprometre en programa electoral a dotar de pistes als barris on fos possible». Es va fer una consulta als veïns perquè votessin on la volien i van triar una de les dues opcions proposades: al carrer Cadí o a la zona del cementiri .

El consistori va licitar l'obra al juliol. Amb tot, la tramitació de l'obra ha anat més lenta del previst perquè «l'empresa ens ha hagut de facilitar informació i documents». Amb tot, els treballs ja s'estan executant . «Es preveu que mitjan gener ja estarà acabada», ha indicat David Font.

El projecte preveu la construcció d'una pista esportiva descoberta de 20 x 40 metres i el condicionament del terreny i l'entorn immediat amb esplanació, xarxa de 4 metres d'alçada, mobiliari i bàculs d'il·luminació. El terra de la pista serà de formigó llis amb les línies de pista de bàsquet,volei-bol i futbol pintades. L'obra costa 72.430,86 euros