Ann Rodgers i el seu gos van ser trobats sans i estalvis al desert d'Arizona després de nou dies perduts. Rodgers viatjava en el seu cotxe en direcció a Phoenix per veure als seus néts el passat 31 de març quan el seu cotxe es va quedar sense gasolina. Va treure el seu telèfon mòbil per fer una trucada d'auxili, però va descobrir que no tenia cobertura, pel que va pujar a diversos pujols per intentar millorar la connexió, però, en fer-ho, va acabar perdent-se.

Va estar durant els següents nou dies vagant pel desert, menjant plantes, bevent aigua estancada i sortejant als animals salvatges de la zona.

L'operació de rescat va començar tres dies després al trobar el cotxe al voral d'una carretera de la zona. Es va realitzar la recerca per aire i sobre el terreny, encara que sense cap resultat en els primers dies. Quan els operadors de rescat gairebé havien perdut l'esperança de trobar-la amb vida, uns excursionistes van trobar senyals que van fer creure que encara seguia viva.

Van reprendre la recerca per la zona on es van trobar aquestes pistes i un helicòpter de rescat va albirar la paraula 'HELP' feta amb pals i pedres. A sota d'una de les pedres es va trobar una nota d'Ann Rodgers en la qual deia que no tenia menjar des de feia tres dies i que continuaria en recerca d'un ranxo riu avall.

Quinze minuts després de veure el senyal d'ajuda, van trobar a Ann Rodgers i al seu gos. Després de ser rescatada i passar unes poques hores en observació en un hospital, Rodgers va anar a casa, completament sana.

"Les possibilitats de trobar-la eren realment baixes. És un miracle que encara segueixi amb vida havent estat tants dies allà fora" va dir Johnny Holmes, el detectiu de la policia local que va coordinar el rescat.