Els usuaris de l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent-la Vansa posen un notable al camp de neu a l'hora de puntuar-lo com a espai d'oci i esport. Així es desprèn d'una enquesta que ha realitzat durant tota la temporada la direcció de l'estació urgellenca a fi efecte de fixar els actius de l'estació així com els reptes per al futur.

De l'enquesta es desprèn que els usuaris valoren de manera especial els accessos, l'aparcament, el traçat de les pistes i els serveis d'informació i venda de forfets. Segons han explicat des del camp de neu, "les persones usuàries defineixen un perfil, en el qual predomina el gènere masculí, la mitjana d'edat se situa al voltant dels quaranta anys i es tracta d'un tipus de públic que va a esquiar amb família i/o amb amics, majoritàriament". Pel que fa a l'origen dels esquiadors, l'enquesta evidencia que venien de més de 120 localitats catalanes, entre les quals van predominar Barcelona i l'àrea metropolitana amb Sabadell, Terrassa i Sant Cugat, però també d'altres entorns com ara el de la C-15. D'aquesta zona van predominar els esquiadors de Manresa, Igualada i Vilafranca i de l'entorn de l'estació els provinents de la Seu, Berga i Solsona.

Els responsables de l'estació han apuntat que el portal a Internet de Tuixent-la Vansa és el mitjà més utilitzat per promocionar el camp de neu amb quasi 80.000 visites durant la temporada. L'enquesta ha permès als dirigents de l'estació prendre consciència de la necessitat també d'incorporar millores en les pistes i els serveis per continuar creixent en el món de l'esquí nòrdic.