Els agents dels Mossos d'Esquadra de la Cerdanya investi-guen la mort accidental per tret d'un caçador que es va produir a Prats i Sansor dijous al vespre. L'incident es va produir passades les vuit del vespre després d'una jornada de caça en un vedat de la Cerdanya situat a la zona coneguda com la muntanya Torrelles.

El caçador que va morir anava acompanyat de dos companys coneixedors del terreny, amb els quals van abatre un cabirol. Segons les primeres hipòtesis, en un moment donat, una vegada conclòs el dia a la muntanya, la víctima es va acostar al cotxe i, per causes que encara no s'han pogut aclarir, se li va disparar el rifle de caça. Com a conseqüència immediata del fet, el caçador va quedar ferit de mort, ja que ni els agents dels Mossos d'Esquadra que el van assistir ni els serveis sanitaris que es van desplaçar al lloc dels fets no van poder fer res per reanimar-lo. Segons han explicat fonts coneixedores del cas, el caçador mort era a la Cerdanya acompanyant un familiar de la zona.

A causa de la situació en què va morir, el Jutjat de Guàrdia de la Seu d'Urgell ha decretat el secret de les actuacions. Al lloc de l'incident també s'hi va desplaçar un equip dels bombers voluntaris de Bellver, municipi veí de Prats, però tampoc no van poder fer res per salvar la vida de la víctima. Les investigacions policials hauran d'aclarir ara si l'arma es va disparar en impactar al terra quan la sostenia el caçador mort o bé si es va disparar com a conseqüència que algú l'estigués manipulant. El cas ha creat molta confusió entre els caçadors de la comarca perquè ningú no sap del cert què va passar. La víctima del tret és familiar d'un caçador de la societat de caça de Bellver, els membres del qual ahir no se sabien explicar els fets. Els caçadors havien passat el dia en una zona entre els termes municipals de Prats i Sansor i Bellver de Cerdanya. En la jornada de caça no hi participava cap membre del cos dels agents rurals perquè el permís de caça no ho requeria, segons van explicar membres de la societat de caça local, la qual espera que s'aclareixi el cas en els pròxims dies.