La Cooperativa Cadí crea pel seu centenari un formatge amb aromes de tòfona i bolet

La companyia convoca avui a la Seu l'acte central pels seus cent anys

12.10.2015 | 07:11
Formatges Neu del Cadí exposats en una nevera d´un establiment

La Cooperativa Cadí celebra avui a la Seu un dels actes centrals per commemorar el seu centenari. La que és considerada la primera cooperativa lletera de l'estat ha convocat membres de la companyia i autoritats a un acte que s'iniciarà a les 4 de la tarda a la sala Sant Domènec de la capital alturgellenca.

Per fer més gran aquesta celebració, la cooperativa ha anunciat la presentació d'un nou formatge: Neu del Cadí, un producte tou, cremós, "amb aromes que recorden les valls del Cadí" a partir de l'essència de tòfona i bolets, segons han explicat els seus creadors. El nou formatge està creat també amb la llet recollida diàriament de les granges de la Cerdanya i l'Alt Urgell. El nou formatge se suma a altres productes de qualitat com ara la mantega Cadí, una de les poques d'Europa amb segell de qualitat de denominació d'origen protegida, o el formatge Urgèlia, l'únic de Catalunya que té aquest distintiu

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema