We feel, then we're alive (Sentim, per tant som vius). Aquest cant optimista, amb música de Ramon Escalé i lletra d'Àngels Sánchez, l'entonaran el proper 20 d'octubre, a les 9 del vespre, el centenar de grups i particulars que s'han adherit, ara per ara, a la engrescadora iniciativa de la formació manresana Esclat Gospel Singers de cantar una mateixa cançó, el mateix dia i a la mateixa hora, arreu del món. La moguda, que s'ha publicitat amb el lema Unu tago, unu kanzono (que traduït de l'esperanto vol dir Un dia, una cançó), complirà amb la idea inicial "de donar-nos compte que, encara que la situació del món no és la millor, hem de tenir confiança que ens en sortirem, que a la vida hi ha moltes coses boniques!", explica Àlex Mazcuñán, un dels impulsors.

La cançó We feel, then we're alive es va estrenar de forma oficial durant la celebració del Campus Gospel de Rajadell, que l'Esclat organitza al juliol des de fa vuit anys, i en aquest marc es van afegir més participants al projecte. Fins i tot es va aconseguir travessar fronteres, segons destaca Mazcuñán, amb la implicació d'un grup d'unes quinze persones d'un cor de França, d'una regió propera als Alps. Se sumen a cors de Tenerife, Menorca i el País Valencià que ja s'havien apuntat al projecte. Mazcuñán admet que, quan es va enviar les partitures de la cançó als participants, "n'hi va haver que es van desapuntar perquè van dir que era més difícil del què es pensaven. En canvi, altres grups s'han assabentat de la idea i no han dubtat a apuntar-s'hi perquè potser no arreglarem el món, però ens emocionarem cantant plegats!". De fet, qui s'hi vulgui afegir encara pot fer-ho contactant a través del blog http://unutagounukanzono.blogspot.com.

Com que les connexions en directe entre els cors participants no s'han pogut assolir "perquè eren caríssimes amb la qualitat que volíem", la proposta s'ha replantejat i cada grup participant s'haurà de fer enregistraments en vídeo. Això ha donat lloc a una altra gran data: el 22 de desembre. És el dia escollit per les festes simultànies de presentació del vídeo-muntatge de la cançó que es crearà amb tots els enregistraments.