Un EP digital amb cinc remescles del seu senzill John Michael és el darrer llançament de l'artista Russian Red, qui acaba de publicar en el Regne Unit el seu disc Agent Cooper, editat a l'estat el febrer. Delorean, Didi Gudman de Bralizian Girls, Thalab, Most-Hi y Eme DJ són els cinc artistes convidats per reinterpretar la cançó de Russian Red, produïda originalment per Joe Chicarelli i que ahir es posava a la venda. Russian Red actuarà dijous a Cardona.

El subdirector de la Policia Nacional Pere Cervantes se suma al "femicrime" (presència de les dones en les novel·les policíaques com a autores o personatges de ficció) a No nos dejan ser niños (Ediciones B), on convergeixen una policia mare primerenca, tres ancianes estrangulades i una sogra amb tots els números per ser incriminada per aquestes morts.

La Filmoteca de Catalunya programarà durant el mes d'agost un cicle sobre "Billy Wilder i el seu món" ?-considerat un mestre de la narració cinematogràfica?- i un altre sobre la I Guerra Mundial, titulat "De sang i de fang: 1914-1918", a més de sessions infantils i familiars els dissabtes i diumenges, que inclou pel·lícules de Buster Keaton i Crhis Renaud.

La primera edició del festival PAS (Pont a les Arts Sonores) de Martorell, celebrat al Pont del Diable, ha abaixat el teló amb prop de 6.000 espectadors en 7 actuacions. Promogut per la regidoria de Cultura de Martorell, el certamen tindrà continuïtat l'any vinent. El festival participa al concurs Artsy Movistar per guanyar-lo pel seu vídeo promocional.

La Biblioteca de Sant Joan de Vilatorrada proposa als seus usuaris el concurs "Què llegim avui?", que es durà a terme al llarg de l'estiu. Per cada conte o novel·la que es llegeixi el participant haurà d'omplir una butlleta. Hi ha quatre categories: infants, fins a 6 anys; de 7 a 10 anys, i d'11 a 13 anys i categoria jove. Es pot participar fins al 10 de setembre.