El complex multicines Bages Centre de Manresa projectarà, els dilluns i els dimarts a partir de la setmana vinent, una pel·lícula estrenada en els darrers mesos que, en el seu moment, no va trobar lloc a les sales de l'equipament de la capital bagenca. Una pastelería en Tokyo, 45 años i Macbeth seran les tres primeres cintes que obriran aquesta nova sessió especial que amplia l'oferta cinematogràfica a la Catalunya Central.

La voracitat de la novetat provo-ca a vegades que hi hagi títols que no arribin a les sales o s'hi estiguin molt poc temps. Per donar una segona oportunitat a algunes pel·lícules rellevants, Bages Centre iniciarà el dia 18 de gener unes funcions especials que ocuparan una sala en exclusiva els dilluns i els dimarts, amb tres projeccions cada dia i entrades a 6 euros. Així, a més, Bages Centre intentarà revitalitzar l'hàbit d'anar al cinema els primers dies de la setmana.

El film que estrenarà les sessions especials serà Una pastelería en Tokyo, la pel·lícula de la realitzadora japonesa Naomi Kawase que va obtenir una gran acollida al darrer festival de Canes. La cinta parla de l'auge que experimenta una petita pastisseria quan hi entra a ajudar una dona gran que sap fer de meravella una salsa anomenada an.