L'acte de lliurament dels premis de l'11è concurs fotogràfic Memorial Modest Francisco i la inauguració de l'exposició tindran lloc avui (20 h) a l'Espai7 del Centre Cultural el Casino. Es tracta d'un concurs biennal creat en record i homenatge al fotògraf manresà Modest Francisco Erill (1932-1999). El premi especial El Nen ha recaigut en aquesta edició en Juan Ángel Donaire Camacho, de Villarubia de los Ojos (Ciudad Real).

La banda britànica de rock alternatiu Radiohead, que presentarà nou disc, encapçala el cartell d'enguany del festival Primavera Sound de Barcelona, que se celebrarà de l'1 al 5 de juny, i que també inclou LCD Soundsystem, PJ Harvey, Brian Wilson, Beach House, Sigur Rós, Suede, Tame Impala i la sorpresa de Los Chichos.

La manresana Pilar Parcerisas, crítica d'art i comissària d'exposicions, parlarà de "Noves visualitats per a la fragilitat de l'home contemporani", avui, a les 16 h, a l'Institut Art i Espiritualitat Sean Scully, ubicat al monestir de Santa Cecília de Montserrat. L'assistència a la trobada és gratuïta i oberta a tothom, i per prendre-hi part només cal enviar un correu a l'adreça museu@larsa-montserrat.com.