La sisena edició de la Gala de Circ que organitza l'associació manresana La Crica proposa enguany un espectacle amb la participació de més de mitja dotzena d'artistes de companyies circenses que permetrà copsar la diversitat de tècniques de l'especialitat: el màstil, la corda llisa, els malabars, el clown, els equilibris acrobàtics... La Gala de Circ, que ofereix emoció i humor per a tota la família, començarà avui a les 9 del vespre a la Sala Gran del teatre Kursaal, i obre la programació de la Festa Major de Manresa a càrrec del Galliner. Les entrades costen 10 euros (no tenen descompte d'última hora).

El presentador de la gala serà el clown Oriolo (Oriol Boixader), que donarà pas a Gon Fernández (malabars amb anelles). Tot seguit actuarà Marta Erra (corda llisa), de la Cia. Si lo sé no me cuelgo. Alumnes de l'Aula d'Arts Escèniques de La Crica faran equilibris acrobàtics. Aniran a càrrec de Jordi Parera, Marc Ene, Agnès Salvador, Anna Sopeña, Carla Valdeolivas i Mar Carrasco. En la recta final de l'espectacle sortiran a l'escenari Igor Buzato i Antonio Correa del Circo Los (malabars i acrobàtica) i David Candelich (màstil). Tot i que en principi s'havia anunciat la seva presència, no seran a la Gala de Circ d'enguany els integrants de la Cia. La fem fatal.

El Kursaal també proposa per dissabte i diumenge dues funcions de la comèdia Caiguts del cel i de cara a dilluns i dimarts concerts del mític Dúo Dinámico.