Josué Bernabé Hernández (1987) va ser el guanyador del darrer Premi Ciutat d'Igualada en la modalitat d'Art Digital Jaume Graells. A partir d'aquest divendres, i fins al 13 de novembre, la Sala Municipal d'Exposicions (c/Garcia Fossas, 2) acollirà la mostra Art Punk, una selecció de les seves il·lustracions digitals i videoart, que ofereixen una mirada a la cultura contemporània a través del prisma de l'actual cultura juvenil.

Bernabé és un artista multimèdia llicenciat per la Universitat Politècnica de València que actualment cursa estudis de màster a la Complutense

de Madrid. També va ser guanyador del cinquè Concurs de Curts Cátedra Miguel Hernández, el 2015, amb Elegía a Ramon Sijé; autor del millor vídeo d'animació al BANG de Barcelona 2015 i va obtenir la menció d'honor en el Premi de Videoart d'Astillero. Els seus treballs han estat projectats a diferents països, com Mèxic, l'Argentina, Bèlgica, França i el Regne Unit.

El premi d'Art Digital porta el nom de Jaume Graells, cofundador del Centre Informàtic de l'Anoia i pioner en la dinamització i la divulgació de les noves tecnologies a la comarca. En la convocatòria que va guanyar l'alacantí Josué Bernabé, amb Faces Sins, es va atorgar una menció especial a Medios, de l'argentí Eduardo Argañaras, i un accèssit a El símbolo, de l'extremeny José Luis Torrente Ballesteros.