El Manrusionica 2017 aposta per noms consagrats i emergents amb la intenció d'oferir al públic una visió àmplia del que es cou en el món de la música electrònica. El cartell tindrà una quinzena de noms dels quals cinc actuaran en format live (música que es genera en viu, en directe). Aquests són els primers set artistes confirmats.

?Eric Sneo. L'alemany és un dels nous talents del techno internacional.

?Alexander Robotnick (Live). Als vuitanta va revolucionar la música electrònica. Seu és l'himne Problèmes d'amour (1983).

?Clip (Live). El productor català Edu Tarradas té aquest pseudònim, amb el qual construeix el seu particular univers. Aquest any sortirà el seu àlbum debut a Seeking The Velvet, segell de Cora Novoa.

?Nølah (Live). Jove productora de Tàrrega que ha sorprès amb el seu techno melòdic progressiu.

?Brontë. Miquel Muller va començar la seva carrera com a DJ amb el projecte Babarians fa sis anys. A final del 2016 decideix llançar-se en solitari com a Brontë, el seu primer projecte com a productor.

?Galera (Live). Un projecte d'un dels excomponents de MAD en solitari.

?Borifaz (Live). Projecte musical que va començar a final del 2014, i on Adrià Serarols persegueix un equilibri entre electrònica i elements orgànics. La seva és la recerca d'una música personal. Guitarra i detalls minimalistes.