El Festival Zoom d'Igualada, que tindrà lloc del 21 al 26 de novembre, reconeixerà enguany amb el Premi d'Honor la trajectòria del periodista Àngel Casas, i concedirà el Premi Tu ets la tele al programa de televisió Saber i ganar. El certamen es dedica a la ficció i als formats televisius amb vocació internacional.

Casas (Barcelona, 1946) és una de les cares més conegudes de la petita pantalla, i protagonista de programes com Àngel Casas Show, Un dia és un dia, Tal Cual i Temps era Temps. El periodista ja té dos Premis Ondas, tres TP i una Antena de Oro.

D'altra banda, el Zoom premia el concurs en antena més veterà de la televisió, Saber i ganar, presentat diàriament per Jordi Hurtado. El Premi Auguri Sita Murt, dedicat a les joves promeses de l'ofici, el rebrà l'actriu catalana Bruna Cusí, recent coprotagonista del premiat film de Carla Simón, Estiu 1993. I, finalment, el Premi a la Millor Sèrie Espanyola és per a la producció de TV3 i Mediapro Nit i Dia, que va protagonitzar l'actriu catalana Clara Segura.

Les Sessions Movistar+ portaran al festival la preestrena de la sèrie original Vergüenza, encapçalada per Javier Gutiérrez i Malena Alterio, a més de la projecció de dos capítols de La Zona. El festival Zoom celebra enguany la quinzena edició i és un referent del sector de la ficció a la televisió.