La llibreria Papasseit de Manresa acollirà avui al vespre la lectura dramatitzada de l'obra Tots eren fills meus, d'Arthur Miller, a càrrec del grup teatral El Retaule, de la capital bagenca. La trobada és oberta a tothom i tindrà lloc a partir de les 19.30 h.

El Retaule ja va oferir diverses actuacions a la Papasseit en la ubicació anterior al nucli antic de la ciutat. L'establiment és situat actualment al número 25 del car-rer de Barcelona i continua sent un dels punts de trobada de la cultura manresana.

Tots eren fills meus - All my sons en l'original anglès- és una de les peces més conegudes del gran dramaturg nord-americà Arthur Miller (1915-2005). L'obra es va estrenar el 1947 a Broadway i posa el focus en el conflicte entre moralitat i interessos privats que va afectar el complex industrial i militar dels Estats Units després de la Segona Guerra Mundial. Arran d'aquella mirada crua al somni americà, Miller va ser cridat a declarar durant la cacera de bruixes en què es va convertir la persecució del comunisme durant els anys 50 del segle passat.

Sota la direcció de Lluís Tuneu, i el treball tècnic de Lluís G. Filosa, la lectura dramatitzada de Tots eren fills meus tindrà la participació de Pilar Gamisans, Nèlia Rincón, Pere Font, Xavier Cots i Roger Cirera. Els espectadors podran conèixer tant la peça de Miller com el treball d'un grup local que treu molt partit de les dramatitzacions teatrals.