Bruno Oro serà el convidat del nou ADE Day de la FUB

La jornada, que es farà el 3 de març, servirà per apropar els estudis d'Administració i Direcció d'Empreses als estudiants de secundària

16.02.2016 | 11:10

L'actor i cantant Bruno Oro acomiadarà els alumnes de segon de batxillerat i de CFGS que participaran en la segona edició de l'ADE Day d'UManresa amb la conferència titulada "Reinventar-se per seguir". Oro és el personatge que la universitat ha convidat a fer la cloenda d'aquesta jornada, que es farà el 3 de març al matí, destinada a donar a conèixer, principalment, els estudis d'Administració i Direcció d'Empreses, però també els de l'àmbit de les Ciències de la Salut o l'educació.
Segons recorda la FUB, l'objectiu de l'ADE Day és que els alumnes de secundària entrin en contacte amb les metodologies que s'utilitzen a la universitat manresana. Per aquest motiu el programa d'actes inclou, a més de xerrades, tallers de simulació tant dels àmbits de la salut com de l'educació i el món de l'empresa.
Acompanyats i guiats per un grup d'estudiants d'UManresa, alumnes procedents de sis instituts de la comarca del Bages podran participar en un taller que simularà un gabinet de crisi del departament de comunicació d'una empresa. Aquest taller serà dirigit pel professor dels estudis d'ADE i responsable del servei d'Emprenedoria d'UManresa, Marc Bernadich, i tindrà la col·laboració del director de Regió7, Marc Marcè. També s'han programat tres xerrades sobre els punts forts i febles de la nova Catalunya, que pronunciarà el professor dels estudis i responsable d'intercanvis del grau en ADE, Jordi Franch; sobre casos d'èxit d'estratègies de marca, a càrrec del professor col·laborador i expert consultor en estratègia empresarial, Francesc Rufas; i sobre l'experiència de Gerard Garreta, un exalumne dels estudis d'Empresa d'UManresa, que ha posat en marxa una granja d'ous ecològics a Puigcerdà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Gortázar espera que la formació de Govern afermi la recuperació

Gortázar assegura que anar a unes terceres eleccions «hagués estat el símptoma d'un problema»

CaixaBank guanya 970 milions, un 2,6% menys, per l´impacte de Barclays

CaixaBank guanya 970 milions, un 2,6% menys, per l´impacte de Barclays

La ràtio de morositat de CaixaBank segueix se situa actualment en el 7,1 %

Francisco González: «El paper de l´oficina serà rellevant durant molt de temps»

Francisco González: «El paper de l´oficina serà rellevant durant molt de temps»

El president del BBVA visita les direccions territorials del banc a Catalunya

Jaume Guardiola: ´No hi ha hagut cap negociació amb Banc Popular´

El directiu considera «lògic» pensar que hi haurà un altre procés de concentració a Europa

Enllaços recomanats: Premis cinema