La Policia nacional va assenyalar que entre la víctimes mortals havia algunes de nacionalitat estrangera, i encara que no va precisar el nombre, va apuntar que eren d'Austràlia, Holanda, i Japó. Fonts de l'ambaixada d'Espanya a Bangkok, van dir que no havia constància que hagués espanyols entre les víctimes de l'incendi.

L'incendi es deslligo en la discoteca Club Santika, situada en el carrer nou del districte de Ekamai, una zona en la qual abunden els locals de diversió freqüentats per la clientela tailandesa, va dir el tinent coronel Wotanan Wongsanga, segon cap de la comissaria local de la Policia.

Les flames es van apoderar del local de tres plantes cap a mitjanit, i va anar quan va condir el pànic ens els centenars de clients que van buscar la forma de fugir per la petita porta de la la discoteca, gairebé un a un.

La discoteca, segons membres del servei contra incendis, disposava, a més de la porta principal, d'altres dues portes petites, encara que aquestes no estaven degudament senyalitzades i eren conegudes únicament pel personal de l'establiment.