Les estacions gestionades pel Grup FGC han tingut un bon inici de la temporada d'esquí, que ha començat aquest pont. En total, les 5 destinacions turístics d'hivern han rebut més de 54 000 visitants durant el pont de la Contitució i la Puríssima, entre el 3 i l'11 de desembre.

La Molina ha sigut la estació que ha rebut més afluència de gent; més de 20 000 visitants hi han passat durant la setmana del pont de desembre, gràcies a les òptimes condicions meteorològiques i a la producció de neu. L'estació de la Cerdanya ha estat la que ha obert més pistes de tot el Pirineu Oriental i ha comptat amb un total de 40 quilòmetres esquiables.

Pel que fa a les estacions del Ripollès, Vallter 2000 ha acollit fins a 9 800 visitants i Vall de Núria prop de 9 500. Ambdues estacions han tancat el pont amb diversos esdeveniments, com una festa infantil i una sortida amb raquetes de neu.

Finalment, més de 15 mil visitants han passat per les dues estacions del Pallars Sobirà: 6 200 a Espot i 9 000 a Port Ainé, gràcies a les bones condicions meteorològiques i als gruixos de fins a 55 cm de neu a les cotes altes.