L'Olesa Espanyol no deixa de sorprendre en el seu inici de lliga i ahir va aconseguir la quarta victòria en superar amb força claredat al Gran Canària 2014, un equip de la zona baixa de la classificació. El triomf deixa les olesanes en cinquena posició i apropa el somni de jugar la Copa de la Reina.

L'equip del Baix Nord va començar el partit amb molts errors i a remolc en el marcador: al minut 7 perdia per 20 a 11 i era dominat clarament per l'equip canari. A partir d'aquest instant el joc visitant va millorar, va aparèixer l'encert exterior i el resultat es va començar igualar. Tant és així que al descans l'equip olesà ja va marxar amb avantatge en el marcador per 6 punts (35-41). Al conjunt local li pesava massa la pressió i la necessitat de sumar la victòria, i això ho aprofitaven les del Baix Llobregat per, a base de triples i capturant bé el rebot, agafar les primeres diferències.

A la segona meitat, malgrat la defensa zonal del Gran Canària 2014, el CB Olesa Espanyol va mantenir un elevat encert i, gràcies a les bones transicions defensa-atac, va poder encarrilar l'enfrontament: 47-59 a manca dels deu minuts definitius. El joc en equip, com ve sent habitual, va tornar a ser clau en el domini olesà. L'enorme pressió local, que va travar el partit i va provocar moltes faltes, va ser insuficient per frenar el joc del CB Olesa, que amb un gran encert des de la línia de personal va poder certificar la quarta victòria, que l'apropa una mica més a l'objectiu inicial: la permanència.