El Reial Madrid busca aquest vespre trencar amb la història i posar fi a la maledicció de San Siro, on mai ha guanyat a Europa i només ha marcat un gol en cinc partits. Ho farà davant un Milan irregular, que s'agafa a la Lliga de Campions com l'única competició on pot tenir alegries, ja que a la Lliga Italiana està despenjat.

L'equip de Manuel Pellegirni va recuperar el pols davant el Getafe (2-0) després de les derrotes davant el Sevilla, el Milan i l'Alcorcón, una a cada una de les competicions que pretén guanyar. La mala ratxa havia deixat el tècnic xilè contra les cordes, fins que dos gols de Gonzalo Higuaín, de nou titular avui, el van salvar.

Amb l'argentí com a fix en la punta de l'atac madridista, Pellegrini dubte entre fer jugar Raúl o Benzema. El tècnic, a més, va fer proves amb Sergio Ramos al lateral dret, Arbeloa al lateral esquerre, i Pepe i Albiol com a centrals. Lass i Xabi Alonso farien parella al mig del camp, amb Marcelo i Kaká a les banda. Pellegrini va admetre que el seu equip buscaria el partit, però "amb equilibri i ordre".

El Reial Madrid se la juga i Kaká torna a casa. "Per tot el que han representant aquests anys espero una bona acollida", assegura el migcampista brasiler, que va passar sis temporades al conjunt milanès. A l'altre bàndol, Ronaldinho intentarà robar-li protagonisme. "Aconsegueixo fer moltes passades perquè aquest és un bon moment per a mi, però també vull marcar gols", va dir l'exblaugrana.

Per la seva banda, l'Atlètic de Madrid rep el Chelsea, que ja el va aconseguir golejar fa 15 dies a Londres (4-0). Serà l'estrena europea amb el conjunt madrileny del nou entrenador, Quique Sánchez Flores. Fins ara, el seu balanç és d'una victòria a la Copa, contra el Marbella (0-2) i una derrota contra l'Athletic (1-0) en Lliga.